mod întunecat activinactiv

Fii sustenabil!

Folosește modul întunecat și poți economisi până la 67% din energia consumată de ecranul tău.

Află mai multe
Ziua Sustenabilitatii profil LinkedIn Ziua Sustenabilitatii profil Facebook Ziua Sustenabilitatii profil Instagram

INFORMATII GENERALE

Confidentialitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal reprezinta una dintre preocuparile principale Asociației Coaliția România Sustenabilă cu sediul in str. Benjamin Franklin, nr. 7, sect. 1, Bucuresti, înscrisă în Registrul Asociațiilor si Fundațiilor cu nr. 20427/A/2015 și în Registrul unităților/entităților de cult pentru care se acordă deduceri fiscale începând cu data de 08.04.2019.

Acest document are rolul de a va informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in contextul utilizarii site-ului ziuasustenabilitatii.ro/, numit in continuare Ziua Sustenabilitatii in Romania.

CATEGORIILE DE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRATE

Daca utilizati site-ul Ziua Sustenabilitatii in RomaniaAsociația Coaliția România Sustenabilă va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal, cum ar fi nume si prenume, telefon, adresa de e-mail, date referitoare la modul in care utilizati site-ul, de exemplu comportamentul/preferintele/obisnuintele dumneavoastra, precum si orice alte categorii de date care rezulta din utilizarea site-ului.

Daca sunteti vizitator al site-ul Ziua Sustenabilitatii in RomaniaAsociația Coaliția România Sustenabilă  va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal pe care le furnizati in mod direct, cum ar fi datele pe care le oferiti in cadrul sectiunii de abonare la newsletter sau contact, in masura in care ne contactati in acest fel.

SCOPURILE SI TEMEIURILE PRELUCRARII

Daca sunteti vizitator al site-ul Ziua Sustenabilitatii in RomaniaAsociația Coaliția România Sustenabilă  prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal astfel:

 • pentru activitati de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanta (e-mail, sms) de comunicari comerciale privind evenimentele si programele desfasurate de Asociația Coaliția România Sustenabilă, prin intermediul site-ul Ziua Sustenabilitatii in Romania.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza consimtamantul dumneavoastra, daca alegeti sa-l furnizati. Va puteti exprima consimtamantul pentru prelucrarea datelor in acest scop prin bifarea casutei corespunzatoare, iar pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicari comerciale puteti folosi optiunea de la finalul fiecarui e-mail continand comunicari comerciale. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara.

 • pentru rezolvarea plangerilor, reclamatiilor si pentru a monitoriza traficul si a imbunatatii experienta dumneavoastra oferita pe site.

Prelucrarea datelor dumneavoastra pentru acest scop are la baza interesul legitim al Asociației Coaliția România Sustenabilă de a asigura functionarea corecta a site-ului, precum si pentru a imbunatatii permanent experienta vizitatorilor, inclusiv prin solutionarea diferitelor comentarii, intrebari sau reclamatii. Furnizarea datelor dumneavoastra in acest scop este voluntara.

DURATA PENTRU CARE VA PRELUCRAM DATELE

Asociația Coaliția România Sustenabilă va prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal atat cat este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare mentionate mai sus.

Daca va retrageti consimtamantul pentru prelucrarea datelor in scop de marketing Asociația Coaliția România Sustenabilă va inceta prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal in acest scop.

PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Datele dumneavoastra cu caracter personal sunt prelucrate la Asociația Coaliția România Sustenabilă. Gazduirea si stocarea datelor dumneavoastra au loc pe teritoriul Romaniei.

Putem furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care ne aflam in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate mai sus. Vom dezvalui informatii daca acest lucru este justificat in scopul de a ne proteja impotriva fraudelor, a ne apara drepturile sau proprietatea. De asemenea, este posibil sa fie necesar sa dezvaluim informatiile dumneavoastra pentru a ne conforma obligatiei legale de a raspunde la cererile legale ale autoritatilor. Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi comunicate doar atunci cand consideram, cu buna credinta, ca avem obligatia de a face acest lucru in conformitate cu legea.

DREPTURILE DE CARE BENEFICIATI

In conditiile prevazute de legislatia in materia prelucrarii datelor cu caracter personal, in calitate de persoane vizate, beneficiati de urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitatile de prelucrare efectuate de catre Asociația Coaliția România Sustenabilă, conform celor descrise mai sus;
 • dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obtine confirmarea din partea SC Asociația Coaliția România Sustenabilă cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum si detalii privind activitatile de prelucrare precum modalitatea in care sunt prelucrate datele, scopul in care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc;
 • dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obtine corectarea, fara intarzieri justificate, de catre Asociația Coaliția România Sustenabilă a datelor cu caracter personal inexacte/nejustificate, precum si completarea datelor incomplete. Rectificarea/completarea va fi comunicata fiecarui destinatar la care au fost transmise datele, cu exceptia cazului in care acest lucru se dovedeste imposibil sau presupune eforturi disproportionate;
 • dreptul la stergerea datelor, fara intarzieri nejustificate, (“dreptul de a fi uitat”);
 • dreptul la restrictionarea prelucrarii;
 • dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (1) dreptul de a primi datele cu caracter personal intr-o modalitate structurata, folosita in mod obisnuit si intr-un format usor de citit, precum si (2) dreptul ca aceste date sa fie transmise de catre Asociația Coaliția România Sustenabilă catre alt operator de date, in masura in care sunt indeplinite conditiile prevazute de lege;
 • dreptul la opozitie;
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activitati de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizata sau o afecteaza in mod similar intr-o masura semnificativa;
 • dreptul de a va adresa Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal sau instantelor competente, in masura in care considerati necesar.


Pentru orice intrebari suplimentare cu privire la modul in care datele cu caracter personal sunt prelucrate si pentru a va exercita drepturile mentionate mai sus, va rugam sa va adresati la adresa de email: contact@ambasadasustenabilitatii.ro.

Site-ul Ziua Sustenabilitatii in Romania foloseste fisiere de tip cookie. Pentru mai multe informatii cu privire la modul in care se folosesc aceste fisiere, va rugam sa cititi Politica de Cookie.